drukkerij bredo


wijlimburg Twee bedrijven failliet drukkerij Keulers/Bredo en FQ in Tegelen wijNederland.
Bredo B.V, vest.adr. Hofkamp 16, 6161DC Geleen, KvK 14068005 hodn Drukkerij Bredo; hodn Drukkerij Keulers; hodn Drukkerij Bredo; hodn Drukkerij Keulers. Bedrijf bestaat sinds 2001. Er werken voor zover bekend 2 mensen. Directeur is R. Eerder ging op hetzelfde adres Drukkerij Keulers bv failliet.
digitale drukker.
Als digitaal drukker werk je bij grafimediabedrijven, zoals die zich bezig houden met drukwerk via printers zonder dat er een drukvorm aan te pas komt. Dit kan zijn bij een dagbladbedrijf, een drukkerij, een uitgeverij, repro-afdeling van een bedrijf, een copyshop, een signbedrijf, een drukkerij dat digitale druktechniek toepast of een in grootformaat gespecialiseerd bedrijf.
DRUKKERIJ BREDO VOF NA zoek info: contacten, adres, telefoon DRUKKERIJ BREDO VOF, reageert, werk Nederland Bedrijvengids.
U kunt ook recensies van DRUKKERIJ BREDO VOF, open posities, locatie van DRUKKERIJ BREDO VOF op de kaart bekijken. DRUKKERIJ BREDO VOF company was registered 1985 in NA region, full name: DRUKKERIJ BREDO VOF, company assigned to the KvK number 40248107 and VAT.
Faillissement beƫindigd Bredo B.V. te Geleen F.03/15/348 FaillissementsDossier.nl.
Op 30-09-2015 is Bredo B.V. Drukkerij Bredo te Geleen Limburg door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.03/15/348. De hoofdactiviteit van Bredo B.V. is drukkerijen, reproductie van opgenomen media.
Drukkerij Bredo/Keulers in Geleen failliet.
Foto: CC0 Public Domain. De rechter heeft het faillissement uitgesproken over drukkerij Bredo/Keulers aan de Hofkamp 16 in Geleen. Er werkten twee mensen. In 2012 ging op hetzelfde adres al drukkerij Keulers failliet. Tot curator in het faillissement is mr.
Drukkerij Bredo Drukkerij in Geleen Drukkerijgids drukkerijen-overzicht.nl.
Bent u echter de eigenaar van dit bedrijf? Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding. Is Bredo Drukkerij in Geleen uw bedrijf? Claim uw pagina, vul uw gegevens aan en word beter gevonden.
Drukkerij Bredo Vof Urmond Limburg BOEKEN.
Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Drukkerij Bredo Vof contact opnemen. Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Drukkerij Bredo Vof vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Drukkerij Bredo Vof sturen.
Curatoren.nl Zaak niet meer actief.
U bent op deze pagina terecht gekomen via een zoekmachine. De informatie die u zoekt is niet meer beschikbaar. Het kan zijn dat de betreffende zaak inmiddels is afgesloten, of dat er sprake is geweest van een niet terechte vermelding.
Bredo BV h.o.d.n. Drukkerij Bredo Faillissement.
Drimble Faillissementen surseances Limburg Sittard Bredo BV h.o.d.n. Bredo BV h.o.d.n. Laatste nieuws over dit bedrijf uit Geleen dat failliet is verklaard. informatie alleen over geleen. Wijken in gemeente. Bredo BV h.o.d.n. Dit KVK-nummer staat in het bedrijvenregister als: Bredo BV.

Contacteer ons

de printshop
matco deventer
grafische industrie veenendaal
rpfi verpakkingen
faillissement drukkerij
drukkerij bredo
de goedkoopste drukkerij enschede
de digitale drukker eindhoven
van der valk hotel veenendaal veenendaal
printshop tilburg
printshop in de buurt